XL Rustik avlång skärbräda*

Fraktfri gräns 4000 kr

  • Snabba leveranser
  • IP Livsmedel Certifiering GC-nr: 01-27223
  • Ekocertifierade enligt SE-EKO-04
Artikelnr: E1179 Kategori: Etikett:

Handgjord vacker rustik serveringsbräda av olivträ .

Var och en av kreationerna är individuellt handgjorda och kan därför skilja i färg och storlek.

Måtten varieras 45-47cm längd & 20-22cm bred

*OBS! När det gäller XL och XXL produkter kan måtten viarera och det krävs en stor fin bit av olivträ utan sprickor för att man ska kunna tillverka dem. Ofta är den delen man använder över 100 år gammalt och har sprickor och kvistar naturligt så är det svårt att hitta just den biten. Leveranstiden på dessa kan ta lite längre tid. Vi kommer självklart att höra av oss och berätta om det är några förseningar av leveransen.

 

Skötsel

Olivträ är ett mycket hårt trä och kommer därför att hålla en livstid om det sköts om ordentligt. För att njuta av denna produkt och träets karaktär ska bevaras så länge som möjligt så behöver man försiktigt tvätta produkten efter användning, endast med ljummet vatten och diskmedel, torka sedan omedelbart! Placera inte på ett element eller varma områden. Låt den aldrig ligga i blöt.

För att bibehålla olivträets naturliga färg och egenskaper bör du behandla skärbrädan med en olivolja. Olivoljan gnuggas försiktigt in i träet med en torr trasa vilket kommer föryngra träets färg, förstärka träets ådring och förhindra uttorkning. För att hålla din skärbräda tillräckligt mättad rekommenderar vi att du smörjer efter varje tvätt.

Tål ej maskindisk eller grova diskborstar/svampar.

Rulla till toppen

SemesterN LADDAR.....

Passa på att beställa innan semesterstängning.
Sista beställningsdatum 18/6

Vi kommer att ha stängt v26-v31

dags för lite Semester

Vi önskar alla en riktigt skön sommar!

Vi är på plats igen Måndagen 5 augusti